Meteo, 1 Mai
Meteo 1 mai 2024, 21:40 | 216

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 13 si plus 18 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 6 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in toate localitatile republicii. Plus 16 grade vor fi in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 9 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 13, plus 14 grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 17 si plus 18 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 19 grade anunta meteorologii pentru Bucuresti si se prevede cer variabil. Averse sunt asteptate la Iasi, cu plus 22 de grade. Innorat va fi la Paris. Precipitatii sunt anuntate la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 16 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 16 si plus 13 grade. Partial innorat va fi la Amsterdam, temperaturile nu vor depasi plus 22 de grade. Furtuni sunt anuntate la Roma, la Viena averse. Partial innorat va fi la Berlin. La Kiev se vor inregistra plus 23 de grade. Insorit va fi la Atena, cu maxime de pana la plus 26 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie