În ajunul sărbătorilor pascale, 140 de beneficiari din opt centre de plasament din Chișinău au primit în dar haine și încălțăminte
Social 3 mai 2024, 16:39 | 349

În ajunul sărbătorilor pascale, 140 de beneficiari din opt centre de plasament din Chișinău au primit în dar haine, încălțăminte și produse de igienă. Se întâmplă datorită Societății de Cruce Roșie, care a lansat campania „Haină pentru suflet”.

DIANA LUNGU,director executiv Crucea Roșie: "Această campanie are drept scop să aducem un strop de bucurie în sufletele și inimile a 140 de beneficiari din cadrul a opt centre de plasament din municipiul Chișinău. Și în special beneficiarii majoritatea fiind aflați în dificultate. Prin această campanie ne dorim să aducem bucurie, zâmbete pe fața beneficiarilor și să facem sărbătorile de paști să fie și mai luminoase."

OLGA ZAHARIA, șef de direcție, Direcția generală pentru protecția copiilor: "Și iată aceste cadouri care vin pentru copilașii noștri, ei se simt ca în familie și sunt abordați individual, sunt implicați în tradițiile noastre al Republicii Moldova, care într-adevăr dezvoltăm aceste obiceiuri, tradiții."

Copiii au primit și dulciuri, și au avut parte de un program muzical pregătit de formația Crescendo și interpreta Georgeta Voinovan.

Campania „Haină pentru suflet” organizată de Societatea de Cruce Roșie este la prima ediție.

Opinia ta contează. Comentează!