Image-Description
Andrei Năstase, mesaj pentru Moldova: Haideți să facem curat ACASĂ și să ne vedem de viața noastră!
Politic 25 iulie 2018, 12:30 | 3018

„Haideți să-l măturăm o dată și pentru totdeauna pe uzurpator! Haideți să facem curat ACASĂ și să ne vedem de viața noastră. Pentru că viața este scurtă, nu este timp de pierdut cu toate pocitaniile de doi bani. Acționăm, facem presiune, iar în august ne vedem cu toții, cei de ACASĂ și cei din DIASPORA, hotărâți, gata de izbândă! Eu așa zic, fac și voi face!”.

Este mesajul adresat cetățenilor Republicii Moldova de către primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, președinte al Platformei Demnitate și Adevăr.

Publicăm integral mesajul lui Andrei Năstase.

De ani de zile sunt într-o luptă deschisă cu mafia. Am început ca avocat și apărător al drepturilor victimelor regimului comunist și ale celui oligarhic, fie persoane fizice și juridice autohtone, fie investitori străini.

Am continuat și atunci când atacurile raider precedau furtul și spălătoria de zeci de miliarde ale mafiei rusești și autohtone pe care le-am deconspirat, chiar cu riscul vieții.

Am continuat, cu și mai mare îndârjire, când am constatat că Justiția s-a transformat, în totalitate, într-o componentă a oligarhiei, iar cetățeanul rămânea neprotejat în fața mafiei și a statului capturat. Atunci am decis să ies în stradă.

Și nu m-am gândit la altceva decât la o consolidare a societății civile pentru edificarea unei opoziții cât mai puternice regimului antipopular, cleptocratic. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să-mi dedic zile și nopți nedormite acestei cauze și că dușmanul nostru comun va ajunge atât de pervers, atât de diabolic.

De fapt, după ce am deconspirat spălătoria de miliarde a mafiei rusești, nu mai exista cale de întoarcere. Acum trebuie să merg și să mergem până la capăt. Nu există alternativă.

Oricât de greu ar fi, nu am cum să renunț! Prea multe sunt în joc! În primul rând este vorba despre speranța oamenilor! A celor de Acasă și a celor peste un milion de alungaţi.Nu aș mai putea să mă retrag, zicând „asta e, am făcut tot ce am putut!” Merg până la capăt și spun asta fără nicio picătură de patetism. E o realitate care trebuie tratată ca atare!

Spun aceasta pentru că trebuie să fiu sincer cu cei care s-au implicat alături de mine în această luptă. Nu le este ușor deloc, știu asta și apreciez mult mai mult decât se vede și pot eu demonstra.

Avem de înfruntat un personaj hidos, plin de focare patologice, un monstru în spatele căruia, de fapt, la o simpla radiografiere, constatăm se ascunde un pitic sociopat frustrat și limitat de orgoliul său de parvenit. Atâta este acest Plahotniuc.

Opinia ta contează. Comentează!