Jurnalul orei 19, 24 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 24 noiembrie 2022, 21:31 | 1011

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. ”Moldelectrica” anunță că toți consumatorii au fost reconectați la rețea, după pana de curent de ieri. Azi guvernarea a prezentat noua strategie de securitate energetică a Republicii Moldova care include construcția noilor centrale electrice și creșterea rezervelor de petrol.

2. Avocații companiei ”Dechert”, care îl apărau în instanță de Ilan Șor, au renunțat la clientul lor. Se întâmplă la o lună de la anunțul făcut de politicianul fugar, precum că va fi reprezentat de doi avocați americani.

3. Speculațiile în jurul riscului ca locuitorii capitalei să rămână fără apă trebuie să înceteze. Apelul vine din partea responsabililor de la Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetică care spun că afirmațiile celor de la Apă Canal sunt manipulatorii. Cum stau lucrurile de fapt.

4. Este ultima zi de solicitare a compensațiilor pentru luna noiembrie. Până în prezent, în jur de 700 de mii de cereri au fost înregistrate în sistemul informațional „Vulnerabilitatea energetică”. Ce așteptări au oamenii, aflați în câteva minute.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie