Dora Show, Bârfa zilei

Vasile Macovei, unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul de la noi a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază fierbinte alături de o domnișoară. Cu ceva timp în urmă interpretul a recunoscut că îi plac blondele cu ochi albaștri, cu înfățișare de model iar astăzi apare alături de nimeni alta decât Vice Miss Moldova, Alina Nikolaeva. Să fie oare ceva între cei doi?

Chiar dacă gura lumii nici pământul n-o astupă, cântărețul spune că este vorba doar despre o colaborare la noul videoclip. Filmările au avut loc departe de casă, în Tel Aviv iar imaginile vorbesc de la sine. Interpretul vasile Macovei apare în ipostaze hot, de altfel, ca și protagonista principală.

Se pare că interpretul a făcut o adevărată pasiune pentru modele. Acesta a mai apărut în ipostaze tandre alături de Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015 în videoclipul piesei ,,Niña”.

Asta a fost bârfa zilei, noi ne revedem sâmbăta viitoare cu noi știri. O seară fierbinte să aveți. Interpretul Vasile Macovei se iubește cu Vice-Miss Moldova 2018? 

Opinia ta contează. Comentează!