Image-Description
Un motociclist a decedat în urma unui accident rutier produs la Orhei
Social 5 decembrie 2018, 13:30 | 2032

Un motociclist a decedat după ce a fost lovit de un camion. Accidentul s-a produs în apropiere de Orhei. Impactul a avut loc ieri, în localitatea Mitoc, raionul Orhei.

Forțele de ordine au fost alertate de un trecător. Veniți la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 49 ani ce se deplasa din direcția municipiului Balți spre Rezina cu autocamionul de model Mercedes a efectuat manevra de întoarcere în loc neregulamentar, ignorând linia dublă continuă.

Ca urmare a manevrei, a tamponat motocicleta, ce se deplasa regulamentar din direcția Orhei spre satul Brăviceni, condusă de către un bărbat de 52 ani, echipat corespunzător pentru deplasarea cu o astfel de unitate de transport. Ofițerul de presă al IP Orhei, Irina Burdujan, a declarat pentru Jurnal.md că motociclistul a fost transportat la Spitalul raional Orhei cu diferite traumatisme și internat în secția de reanimare. La scurt timp bărbatul a decedat. În urma testării alcoolscopice, la șoferul autocamionului, nu a fost stabilit alcool în aerul expirat. Poliția investighează cazul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie