Năstase, întrevederi la Washington
Politic 19 octombrie 2018, 15:54 | 967

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr se află într-o vizită de lucru în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington. Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, Andrei Năstase a avut o serie de întâlniri cu înalți funcționari. În cadrul întrevederilor, el a prezentat evoluțiile politice recente din Republica Moldova și a solicitat susținere în combaterea derapajelor și acțiuni concrete din partea autorităților americane, în contextul mandatului diplomatic pe care-l va exercita în curând noul ambasador al SUA la Chișinău.

Andrei Năstase a avut întrevederi cu președinții Institutului Republican International, Institutului Naţional Democratic, National Endowment for Democracy, The German Marshall Fund și Hudson Institute.

S-a vorbit și despre frauda bancară, dar și despre invalidarea rezultatelor scrutinului din Chișinău, când Andrei Năstase a fost ales primar.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr a oferit și exemple de încălcare a drepturilor omului.

Andrei Năstase mai spune că a remis scrisoarea pe care a formulat-o în calitate de primar ales al municipiului Chișinău.

Declarațiile liderului Platformei Demnitate și Adevăr nu au fost comentate deocamdată. Andrei Năstase urmează să aibă și alte întrevederi în Statele Unite ale Americii până la sfârșitul săptămânii. 

Opinia ta contează. Comentează!