Un microbuz de rută a ajuns în șanț
Social 23 martie 2018, 19:40 | 3800

Trafic rutier, pus în dificultate din cauza codului galben de ninsori puternice. Mai multe mijloace de transport au fost deblocate din nămeți, inclusiv o ambulanță care urma să ajungă la pacient. Din cauza vremii nefavorabile, un camion și un microbuz de rută au ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului. Patru persoane din microbuz au suferit traumatisme.

Accidentul s-a produs în această după-amiază între orașul Ialoveni și satul Costești. Polițiștii au stabilit că microbuzul de pe ruta Chişinău-Moleşti, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani, a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț. Cinci persoane au suferit traumatisme de gravitate medie. Doi adolescenţi de 16 şi, respectiv, 17 ani au fost internaţi la Institutul Mamei şi al Copilului, iar alți doi răniţi, în Spitalul de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost deblocate mai multe vehicule, printre care o ambulanță din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Potrivit Inspectoratul Naţional de Patrulare deplasarea camioanele de mare tonaj a fost sistată pe mai multe tronsoane de drum.

Suspendările au avut loc pe traseele de la ieșirea din orașul Vulcănești, direcția spre Giurgiulești, prin localitatea Bugeac în direcția municipiului Chișinău, pe traseul dintre satele Porumbrei și Valea Perjei, din raionul Cimișlia, prin satul Văleni din raionul Cahul, dar și pe traseul din raionul Anenii Noi, direcția spre Căușeni. Conform Poliției de Frontieră, toate punctele de trecere activează în regim normal. Astăzi, în mai multe localități din sudul țării a căzut zăpadă portocalie. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să evite deplasările în sudul și centrul țării, iar în caz de situații de risc persoanele pot apele serviciile 901, 902 și 903.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie