Accident în centrul capitalei
Social 16 noiembrie 2018, 18:12 | 1009

Trei oameni au ajuns la spital cu răni grave la picioare, după ce două mașini s-au izbit violent, aseară, la intersecția străzilor Kogălniceanu şi Pușkin din Chișinău. Victimele se aflau în unul dintre automobile în calitate de pasageri. Detalii despre acest accident, dar și despre altele, aflați în continuare.

Potrivit martorilor, unul dintre șoferi ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului, ciocnindu-se cu un alt vehicul, după care a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Ambii conducători auto afirmă însă că ar fi circulat regulamentar. Una dintre victimele accidentului produs la intersecția străzilor Kogălniceanu şi Pușkin a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce s-a ales cu fracturi deschise la ambele picioare. Polițiștii urmează să stabilească în ce condiții a avut loc impactul și cine se face vinovat.

Tot aseară, un tractor s-a ciocnit violent cu un Mercedes, care a fost grav avariat. Potrivit poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 18, pe strada Vadul lui Vodă din capitală, iar după impact în zona s-au creat ambuteiaje. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Poliția investighează cazul.

Iar o copilă de nouă ani din satul Tașlâc, raionul Grigoriopol, a fost lovită de un autoturism ieri dimineață, chiar lângă școala în care învață. Totul s-a întâmplat după ce fetița a ieșit dintr-un magazin și s-a îndreptat grăbită spre trecerea de pietoni. Șoferul de 30 de ani, originar din orașul Dubăsari, nu a reușit să evite impactul, dar rănile suferite de elevă NU sunt grave pentru că mașina nu circula cu viteză mare. Victima accidentului a fost internată în Secția Traumatologie a spitalului raional.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie