Un bărbat de 46 de ani din Bălți a fost găsit strangulat în apartamentul său
Social 26 iunie 2019, 17:58 | 1246

Un bărbat de 46 de ani din Bălți a fost găsit strangulat în apartamentul său. Descoperirea macabră a fost făcută aseară, aproape de miezul nopții, după ce o vecină de-a victimei a sunat la poliție și s-a plâns că în bloc e un miros insuportabil. Se presupune că bărbatul a zăcut fără suflare câteva zile. Mai multe informații aflați din următorul grupaj de știri.

Concubina bărbatului găsit mort le-a spus anchetatorilor că, acum câteva zile, s-a certat cu partenerul său de viaţă şi l-a părăsit. Din primele informaţii ale poliţiei, acesta ar putea fi motivul suicidului. Victima nu a lăsat un bilet de adio, iar pe corpul neînsufleţit nu au fost depistate semne de violenţă. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma expertizei medico-legale. Amintim că, tot la Bălţi, cu o zi înainte, o femeie a mai fost găsită moartă în locuinţa sa. Ea ar fi decedat în urma unui stop cardiac.

Un accident s-a produs în această dimineață pe șoseaua Balcani, în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție Nina Mereacre, șoferul unui autoturism a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un microbuz. În urma impactului, ambii şoferi şi un pasager al primului vehicul au fost răniţi.

Un tânăr de 21 de ani din satul PÂrjota, raionul Râșcani, fără acte asupra lui, a fost găsit ascuns sub bancheta din spate a unui autocar ce efectua cursa Chişinău - Sibiu. Descoperirea a fost făcută la postul de control Sculeni. În timpul verificărilor documentelor pasagerilor, un poliţist de frontieră a depistat un tânăr slab şi mic de statură, care stătea ghemuit în spatele vehiculului. La audieri, el a spus că ar fi cetăţean român şi ar vrea să ajungă acasă, la Bucureşti. Mai apoi, s-a stabilit că, de fapt, tânărul este cetăţean moldovean, care ar fi participat la mai multe ilegalități minore pe teritoriul Republicii Moldova. Individul este cercetat în stare de libertate. Poliţia de Frontieră mai spune că, din motiv că avea tulburări de comportament, el ar urma să fie consultat de specialişti. 

Opinia ta contează. Comentează!