Portalul alegeri.md, actualizat
Politic 11 ianuarie 2019, 20:13 | 3258

Asociaţia pentru Democraţie Participativă a lansat o noua versiune a portalului alegeri.md, cu informaţii amănunţite despre scrutinul parlamentar din 24 februarie, dar şi despre alegerile anterioare. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferința de presă, de către directorul executiv al ADEPT, Igor Boțan, și coordonatorul de proiecte din cadrul acestui ONG, Grigore Stegărescu. Astfel autorii paginii web își propun să reflecte în mod imparțial, echidistant și detaliat desfășurarea procesului electoral pe toate dimensiunile acestuia.

Portalul alegeri.md are o altă structură. În primul rând, accesând pagină web, cetățenii vor găsi informații ample despre cele peste 40 de partide existente în prezent în Republica Moldova.

Un alt compartiment este dedicat alegerilor din Republica Moldova.

De asemenea, locuitorii republicii se pot informa despre cele mai recente decizii luate de Comisia Electorală Centrală în legătură cu alegerile parlamentare care urmează să aibă loc în februarie. Cei interesaţi vor găsi și detalii despre candidații înscrişi în cursa electorală, atât despre cei din lista națională, cât și despre cei din circumscripțiile uninominale.

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT este o organizație non-guvernamentală, non-profit si neafiliată politic. Misiunea ei este de a promova valorile democratice și de a sprijini participarea activă a cetățenilor în treburile publice.

Opinia ta contează. Comentează!