Image-Description
Secretarul de Stat al SUA, către Pavel Filip: Alegerile trebuie să reflecte voința cetățenilor fără intervenție politică
Politic 26 iunie 2018, 12:45 | 3058

Alegerile libere și corecte reprezintă o amprentă a unui guvern democratic și trebuie să reflecte voința cetățenilor țării fără intervenție politică. Asta i-a spus Secretarul de Stat al SUA, Michael Pompeo, premierului Pavel Filip, care se află într-o vizită în Statele Unite.

Oficialul american a asigurat Republica Moldova de sprijinul continuu în parcursul proeuropean, dar a solicitat implementarea unor reforme cheie.

„Secretarul de Stat i-a reamintit primului-ministru Filip că alegerile libere și corecte reprezintă o amprentă a unui guvern democratic și trebuie să reflecte voința cetățenilor țării fără intervenție politică”, se spune într-un comunicat de presă al Departamentului de Stat al SUA.

Și Serviciul de presă al Guvernului a anunțat despre întrevederea dintre Michael Pompeo și Pavel Filip, dar nu a pomenit nimic despre atenționările oficialului american pe subiectul alegerilor.

Opinia ta contează. Comentează!