Socor: Ceban, favoritul lui Plahotniuc
Politic 22 mai 2018, 19:42 | 3938

Campania electorală pentru funcția de primar al capitalei a confirmat faptul că Vladimir Plahotniuc s-ar teme de Platforma Demnitate și Adevăr și de Partidul Acțiune și Solidaritate. Declarația îi aparține cunoscutului analistul politic de la Fundaţia Jamestown Vladimir Socor și a fost făcută ieri la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

"E clar că domnul Ion Ceban este candidatul favorit al lui Plahotniuc în turul al doilea", a mai punctat Socor. Atât Silvia Radu, cât și reprezentanții PD au negat faptul că ar avea vreo colaborare. Negat a fost și parteneriatul dintre PD și PSRM, iar cât privește restul afirmațiilor, Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a le comenta. În altă ordine de idei, reputatul analist politic a salutat faptul că unii dintre foștii candidați și-au declarat susținerea pentru Andrei Năstase în turul al doilea.

Invitații din studioul talk-show-ului și-au exprimat punctele de vedere cu privire la turul doi. Turul doi de scrutin va fi disputat între socialistul Ion Ceban și proeuropeanul Andrei Năstase și va avea loc pe 3 iunie.

Opinia ta contează. Comentează!