Panică la bordul unui avion
Externe 18 aprilie 2018, 13:58 | 4971

Incident tragic la bordul unui avion, plin cu aproape 150 de pasageri. O femeie a decedat, iar alte șapte persoane au fost rănite, după ce unul dintre motoarele aeronavei a explodat în timpul zborului. Nenorocirea s-a întâmplat în spațiul aerian al Statelor Unite, la o altitudine de zece mii de metri.

Incidentul aviatic a avut loc în timpul cursei aeriene dintre New York și Dallas. 148 de oameni se aflau la bordul aeronavei, care aparține companiei Southwest Airlines. La scurt timp de la decolare, unul dintre motoare a explodat, iar mai multe fragmente au găurit fuselajul și au spart un hublou, ceea ce a provocat depresurizarea cabinei. O femeie a fost scoasă pe jumătate în afara aeronavei de suflul puternic. Câțiva pasageri au reușit să o tragă înapoi și să îi ofere primul ajutor, iar ulterior, s-au grăbit să își pună măștile de oxigen. Pilotul avionului a efectuat o coborâre rapidă, iar în cele din urmă, a aterizat de urgență pe aeroportul din Philadelphia.

Femeia a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic. Totodată, alți șapte pasageri au primit îngrijiri medicale.

Avionul a fost verificat recent, iar inspecția nu a depistat nereguli. Administrația Federală a Aviației din Statele Unite a declanșat o anchetă, pentru a investiga cauzele producerii acestui incident. Este primul accident aviatic mortal pe liniile aviatice din Statele Unite, din 2009.

Opinia ta contează. Comentează!