Candidații de la Bălți, la urnele de votare
Social 20 mai 2018, 19:35 | 1749

Și la Bălți se desfășoară astăzi alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului. La urne s-au prezentat, dis-de-dimineață, mai mulți candidați înscriși în cursă. Aceștia au declarat presei că optează pentru un oraș dezvoltat, fără persoane corupte la conducere.

Printre primii candidați care au votat la Bălți a fost Arina Spătaru, înscrisă în cursă pe lista Platformei Demnitate și Adevăr. Iar candidata independentă Elena Grițco afirmă că a votat pentru a elibera orașul de regimul oligarhic. Concurentul electoral din partea formațiunii Partidul Nostru, Nicolai Grigorișin, a venit cu fiul său, care a votat pentru prima oară.

Candidatul PSRM, Alexandr Usatîi, vrea să stea într-un oraș confortabil. Candidatul Partidului Unității Naționale, Sergiu Burlacu, a votat pentru un Bălți european.

Candidatul Partidului Ruso-Slavean din Republica Moldova, Oleg Topolnițkii, a venit cu familia la secția de votare și a fost succint în declarații.

Și candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Simion Guțu, a venit la votare împreună cu membrii familiei sale. Iar Pavel Verejan, candidatul formațiunii „Partidul Șor”, nu a publicat astăzi niciun mesaj.

În cursa pentru șefia Primăriei Bălți participă opt concurenți electorali.

Opinia ta contează. Comentează!