Image-Description
Luka Modric e jucătorul anului: Real Madrid, deasupra tuturor
Sport 31 august 2018, 16:00 | 1484

Real Madrid, campioana Europei din ultimii 3 ani, a acaparat premiile individuale acordate în cadrul galei UEFA din Monaco, acolo unde s-a tras la sorți și componența grupelor Champions League pentru sezonul 2018-2019. Luka Modric a obținut cel mai râvnit trofeu al serii: UEFA l-a desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2018.

Distincțiile pentru cel mai bun portar, cel mai bun fundaș, cel mai bun mijlocaș și cel mai bun atacant din sezonul 2017-2018 din UEFA Champions League le-au revenit fotbaliștilor care (și) în stagiunea trecută au îmbrăcat tricoul clubului din capitala Spaniei, după cum urmează:

Cel mai bun portar: Keylor Navas;

Cel mai bun fundaș: Sergio Ramos;

Cel mai bun mijlocaș: Luka Modric;

Cel mai bun atacant: Cristiano Ronaldo

De asemenea, Luka Modric, proaspăt vicecampion mondial alături de naționala Croației, a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist din 2018. În acest top i-a devansat pe Mohamed Salah (Liverpool) și pe Cristiano Ronaldo, cel care câștigase în 2016 și 2017 și care în această vară s-a transferat la Juventus.

"Vom încerca să câștigăm Champions League și pentru a patra oară la rând. Știm că este foarte dificil, dar noi vom încerca", a spus Luka Modric, după ce a primit trofeul.

În sezonul 2018-2019, Real Madrid va face parte din Grupa G, alături de AS Roma, CSKA Moscova și Viktoria Plzen.

Opinia ta contează. Comentează!