În filmuleț se vede clar cum angajații unui serviciu de pază privat au venit să o scoată cu forța din clădire pe jurnalista Alina Panico, pe atunci director general al 10 TV.

În respectivele imagini video este și dialogul dintre Silviu Tănase și Alina Panico.

La telefon, Alina Panico ne-a declarat că a cerut în repetate rânduri un contract oficial de muncă, dar Silviu Tănase a refuzat.

Alina Panico afirmă că va merge în instanță.

În contextul scandalului de la 10 TV, directorul Centrului pentru Investigații Jurnalistice, Cornelia Cozonac, spune că acest caz este unul regretabil.

Șeful postului, Silviu Tănase, nu ne-a răspuns la telefon pentru a da o replică. 10 TV a rămas fără echipă de creație, după ce Alina Panico a difuzat o știre privind scandalul de la Liceul Orizont, care nu a coincis cu politica editorială a postului. Colegii Alinei Panico au plecat în semn de solidaritate. În registrul de la Consiliul Coordonator al Audiovizualului, director al 10 TV este Silviu Tănase, care administrează și ziarul „Timpul”. Silviu Tănase este fratele lui Alexandru Tănase, fost ministru al Justiției în guvernul Filip și fost președinte al Curții Constituționale.