Jocuri periculoase pentru copii
Social 20 aprilie 2018, 19:38 | 2827

Din joacă, doi copii, unul de un an și altul de 10 ani, și-au prins degetele în diverse obiecte de metal, iar pentru a le scoate, a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Din fericire, niciunul dintre ei nu a suferit traumatisme și viața lor este în afara oricărui pericol.

Primul caz a avut loc într-un apartament din orașul Durlești. Un copil de doar un an a băgat degetul în scurgerea de la baie, iar apoi s-a blocat în plasa de metal. Părinții micuțului au chemat în ajutor o echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În mai puțin de 20 de minute, salvatorii au reușit să scoată obiectul de metal de pe degetul copilului, iar paramedicii SMURD i-au acordat asistența medicală necesară.

Al doilea incident a avut loc la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii "Valentin Ignatenco" din Chișinău. Din primele informații, băiatul de 10 ani se juca cu o piuă. La un moment dat, copilul nu a mai putut scoate veriga metalică de pe deget, iar acesta s-a inflamat. Părinții au solicitat ajutorul medicilor, iar aceștia la rândul său au chemat salvatorii, care au reușit să scoată obiectul metalic fără ca degetul să fie fracturat. De la începutul anului, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în patru astfel de cazuri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie