Adolescent lovit de o mașină
Social 11 martie 2019, 15:00 | 1777

Un minor a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Chișinău. Accidentul a avut în această dimineață, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Chișinău, Natalia Stati, băiatul în vârstă de 16 ani a fost lovit de un automobilul condus de către un bărbat de 30 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii ”Valentin Ignatenco”. Medicii spun că starea pacientului este satisfăcătoare. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele acestui accident.

În zilele de sâmbătă și duminică au fost înregistrate 14 accidente rutiere grave, în urma cărora au murit trei oameni, iar 21 au suferit traumatisme. 30 de conducători auto au fost depistați în stare de ebrietate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratul Național de Patrulare, în perioada 8 - 11 martie au fost înregistrate 950 de încălcări ale circulației rutiere. Peste 600 de șoferi au depășit limita de viteză admisă sau nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie