Image-Description
Care este situația pe traseele naționale și cum se circulă în țară
Social 18 decembrie 2018, 12:30 | 1362

În această noapte pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului. Circa 1347 de tone de material antiderapant au fost împrăștiate pe drumurile naționale.

Totodată, Regia „Exdrupo" a intervenit pe străzile din capitală și căile de acces spre suburbii cu 16 autospeciale, pentru prevenirea formării poleiului pe carosabil, fiind împrăștiate 234 de tone nisip și sare și 40 tone de lichid antiderapant, anunță autoritățile municipale.

Traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale, iar transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, la linie fiind emise 307 de troleibuze şi 92 de autobuze.

La capitolul combaterea poleiului, Regia locativ-comunală intervine, cu începere de la ora 06:00, pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere, cu 8 unități HACO și 7 tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 25 de tone de sare.

Totodată, în această noapte pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate 102 utilaje speciale, 1347.6 tone de material antiderapant și implicați 238 de muncitori rutieri.

Circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: [email protected].

Opinia ta contează. Comentează!