Studio muzical în teatrul „Licurici”
Social 13 iulie 2018, 19:34 | 9838

Vladimir Plahotniuc își extinde, pesemne, moșia sa din centrul Chișinăului. Un spațiu anexat Teatrului de păpuși „Licurici”, unde până nu demult se vindeau computere, este acum în proces de reconstrucție. Lucrările se fac în spatele restaurantului „Entourage”, atribuit șefului PD, dar administrația localului și cei de la teatru spun că în anexa respectivă va fi un studio muzical. Pe de altă parte, surse avizate și rezultatele unei investigații arată că totul se face la comanda unui singur om.

La fața locului i-am găsit pe acești doi muncitori, care s-au dovedit a fi prea scumpi la vorbă.

O angajată a Teatrului „Licurici” afirmă că aceste schimbări se fac la comanda lui Vladimir Plahotniuc.

La teatru l-am găsit pe directorul adjunct, Vasile Bârnea. Acesta ne-a comunicat că spațiul respectiv este dat în arendă, în baza unui contract semnat la începutul verii.

La rândul său, administratorul restaurantului „Entourage”, atribuit lui Plahotniuc, susține că localul nu are proiect de extindere.

Am încercat să vorbim și cu directorul magazinului „Matrix”, doar că acesta nu se afla la noul sediul din curtea Teatrului „Licurici”. De la recepție ne-au comunicat că la birou va fi luni. Compania care a semnat contractul de arendă cu Teatrul de păpuși „Licurici”, „GNB Management” SRL, se ocupă cu chemarea artiștilor pentru diverse evenimente. Printre clienți sunt Timati, Bob Sinclair, ATB, Blue, Basta, Smiley, Antonia și alții. Fondatorul companiei, Gheorghe Negură, a confirmat pentru Ziarul de Gardă că în spațiul care se află în proces de reconstrucție urmează să fie deschis un studio muzical, dar care nu are nicio legătură cu restaurantul „Entourage”. Negură a adăugat că accesul în studio va fi prin spatele restaurantului, nu prin curtea propriu-zisă a acestuia. Anterior, Ziarul de Gardă a scris că președintele PD, Vladimir Plahotniuc, a renunțat la clubul „Drive” și restaurantul „Codru”, și a deschis în toamna anului 2017 un nou restaurant - „Entourage”. Deși la Cadastru imobilul este înregistrat pe numele lui Oleg și Ana Platonov, site-ul care promovează localul, www.entourage.md, a fost înregistrat de firma ICS „Codru Hospitality” SRL, fiind utilizată o adresă de email cu extensia @nobil.md, care aparține hotelului „Nobil”, deținut de Plahotniuc prin intermediul „Finpar Invest”. Vladimir Plahotniuc nu a fost de găsit pentru o reacție.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie