Bărbat găsit mort lângă spital
Social 17 iulie 2019, 20:50 | 1443

Un om mort a fost găsit în această dimineață pe strada Bucureşti din capitală, chiar în apropierea Institutului de Medicină Urgentă. Polițiștii spun că este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Chișinău, fără un loc stabil de trai, care era internat în respectivul spital. Şi un telespectator de-al nostru susține că omul a cerut ajutorul medical de la specialiştii acestei instituţii, dar nu l-ar fi primit. Doctorii de la Urgenţă declară însă că nu ştiu nimic despre victimă.

Polițiștii care au venit la fața locului susțin că bărbatul respectiv nu avea un domiciliu stabil și era internat la Institutul de Medicină Urgentă. Totodată, medicul legist nu a depistat pe corpul neînsuflețit semne de moarte violentă. La rândul său, un telespectator de-al nostru a sunat la redacție și ne-a spus că bărbatul ar fi venit la Spitalul de Urgență după ajutor de specialitate, dar nu ar fi fost luat în seamă. Acest lucru l-a dedus din discuțiile medicilor, a adăugat el.

Șeful Departamentului Clinic de Medicină Urgentă, Vasile Șovgur, spune însă că nu știe nimic despre bărbatul găsit mort lângă spital.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a refuzat să ne spună numele și prenumele bărbatului găsit mort, pentru că sunt date cu caracter personal. Cauza decesului victimei va fi stabilită în urma expertizei medico-legale. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie