Pentru că intersecția străzilor București și Pușkin a fost închisă în această dimineață pentru lucrări de reabilitate a canalizării, pe străzile adiacente s-a circulat bară la bară. Șoferii nu știau încotro să o apuce. Unii dintre ei nici nu erau la curent cu restricțiile de trafic impuse de autoritățile locale.

Șoferii au mai spus că lucrările ar fi trebuit să fie făcute noaptea.

Conducătorii auto erau nemulțumiți și de faptul că în zonele afectate de restricțiile de circulație nu erau inspectori de patrulare care să dirijeze traficul.

În același timp, muncitorii implicați în lucrările de reparație își făceau treaba. Ei au spus că nu pot lucra în timpul nopții.

Amintim că, între 14 și 17 iunie, Primăria capitalei a dispus închiderea intersecției străzilor București și Pușkin. Iar în cea de-a doua etapă a lucrărilor de renovare, care e planificată pentru perioada 18 iunie - 25 august, circulația va fi sistată pe strada București, pe tronsonul cuprins între străzile Pușkin și Bănulescu-Bodoni. Troleibuzele de pe linia 3 nu circulă, iar itinerarele troleibuzelor de pe liniile 2, 10 și 24 au fost scurtate. Sunt modificate și traseele unor microbuze. Detalii despre circulația transportului public în zona afectată găsiți pe site-ul jurnal.md.