Plahotniuc și Dodon, cu pază sporită
Social 9 mai 2018, 20:16 | 8270

Imagini rupte ca din filme polițiste. Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon au fost păziți astăzi de către zeci de bodyguarzi, care purtau cu umbrele și serviete antiglonț. Apariția șefului PD în public cu o pază sporită a fost criticată de către unii internauți.

Deși aparițiile în public ale lui Vladimir Plahotniuc sunt rare, atunci când se întâmplă, șeful PD are în preajmă mai mulți bodyguarzi, decât simpli cetățeni. O dovadă în acest sens a postat-o pe o rețea de socializare vicepreședintele formațiunii „Partidul Nostru”, Ilian Cașu. Oamenii din paza lui Plahotniuc au fost surprinși la fiecare pas, iar unii purtau și umbrele antiglonț.

„Ziua Victoriei în Scuarul Catedralei așa precum o înțelege Plahotniuc: cu foarte multă pază privată înarmată până în dinți, plus umbrele anti-glonț, și toată poliția lui Jizdan”, a comentat Cașu. Din preajma lui Vladimir Plahotniuc nu a lipsit nici mâna sa dreaptă, Constantin Botnari, care își însoțește șeful la fiecare ieșire în public.

Nici Igor Dodon nu a rămas în urmă. În timp ce mărșăluia spre Completul Memorial Eternitate, Dodon a fost înconjurat de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Și în acest caz, bodyguarzii purtau umbrele, dar și serviete antiglonț.

Amintim că nu este pentru prima dată când Vladimir Plahoniuc are o astfel de apariție. În 2016, atunci când acesta s-a vrut premier, Plahotniuc a ieșit în scuarul Teatrului de Operă și Balet însoțit de mai mulți badyguarzi înarmați și cu accesorii antiglonț.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie