Autovehicule blocate pe drumuri
Social 21 martie 2018, 17:15 | 1068

Noaptea trecută s-a circulat cu dificultate pe mai multe trasee din republică. Salvatorii au intervenit în raioanele Ungheni, Căușeni, Anenii Noi, Soroca, Ialoveni, Nisporeni, Cahul, municipiul Bălți, dar și în autonomia găgăuză.

Nici în capitală nu a fost mai bine. În mijlocul drumului au rămas blocate un autobuz de linie și un troleibuz. De asemenea, 31 de elevi din raionul Ungheni au lipsit și astăzi de la ore din cauza poleiului și a stării proaste a șoselelor locale.

Un troleibuz a rămas blocat aseară pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Salvatorii au tractat vehiculul pentru că acesta îngreuna circulația pe artera principală. S-a intervenit și în satul Bâc din municipiul Chișinău, unde un autobuz de linie a derapat într-o pantă.

De asemenea, pe parcursul nopții trecute, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au patrulat pe segmentele dificile de drum din nordul și sudul republicii.

Și șeful Serviciului operativ al Administraţiei de Stat a Drumurilor spune că sunt monitorizate toate sectoarele periculoase.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez, în ultimele 24 de ore au avut loc șapte accidente, în urma cărora șapte oameni au suferit traumatisme. Poleiul a fost motivul celor mai multe ciocniri dintre automobile și a derapărilor de pe carosabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie