Crește numărul victimelor din Cuba
Externe 22 mai 2018, 17:17 | 1418

Bilanțul celui mai grav accident aviatic din Cuba, produs vineri, a ajuns la 111 morți. Una dintre cele trei supraviețuitoare s-a stins la spital, din cauza rănilor suferite. Ancheta pe seama acestui caz continuă. Compania care deținea aeronava prăbușită se află în fața unor verificări extraordinare.

Femeia care a scăpat cu viață în accidentul aviatic din Cuba era o studentă, dansatoare de flamenco. Medicii nu au mai putut face nimic pentru fată, din cauza rănilor grave. Asta deși ieri, mama victimei și-a descris fiica drept o luptătoare.

Două supravieţuitoare se află în continuare internate în stare critică. Ele s-au numărat printre cele 113 persoane de la bordul avionului, care s-a prăbuşit vineri, pe un teren agricol, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul internaţional Havana. Avionul, închiriat de o companie aeriană cubaneză de la o firmă mexicană, efectua un zbor intern între Havana şi Holguin. Operaţiunile companiei, care deținea avionul prăbușit au fost suspendate de Direcţia Aviaţiei Civile din Mexic, pentru o verificare a modului în care erau respectate normele de securitate internaţională. Totodată, în Cuba s-au deplasat experţi ai aeronauticii civile mexicane, pentru a ajuta autorităţile să facă lumină asupra circumstanțelor accidentului, cel mai grav înregistrat în insulă, în ultimii 30 de ani.

Opinia ta contează. Comentează!