Image-Description
Mitingul diasporei române în Piața Victoriei
Externe 10 august 2018, 15:30 | 1850

Mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piaţa Victoriei din București. Ei cer demisia Executivului, nemulţumiţi de modul de guvernare al social-democraţilor şi de decizile luate de aceştia privind legile justiţiei şi Codurile penale, de demiterea procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, de gafele premierului Viorica Dăncilă şi de faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, se află la conducerea Camerei Deputaţilor în pofida faptului că a fost condamnat la închisoare.

Câteva sute de persoane se află deja în Piaţa Victoriei pentru mitingul diasporei, programat să înceapă la ora 17.00. Primele maşini cu protestatari au sosit încă din timpul nopţii, relatează News.ro.

Oamenii, veniți din stăinătate, dar şi din alte judeţe, scandează „Demisia” şi „Penalii”, purtând pancarte cu mesaje precum „PSD, ciuma roşie”, „Din Timiş, alături de diaspora”, „Jos corupţia”, „Vă vedem”, „Dorohoiu nu vă vrea”, „Fără penali în funcţii publice”, suflă în vuvuzele şi scandează „Demisia” şi „Penalii”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie