Roma a distrus-o pe Barca
Sport 11 aprilie 2018, 13:16 | 1575

Răsturnare istorică pe Olimpico! Furia romană a distrus Barcelona! AS Roma a câștigat cu 3-0 și s-a calificat în semifinale. În penultimul act a ajuns și Liverpool.

Trupa din capitala Italiei a fost învinsă cu 4-1 la Barcelona, într-un meci în care și-a marcat de două ori în proprie poartă. Capitolinii n-au mai fost la fel de ghinioniști în returul de pe propriul teren și au învins Barcelona cu 3-0. Dzeko a deschis scorul încă din minutul 6. În repriza secundă au mai punctat De Rossi și Manolas.

În celălalt meci al serii, Liverpool s-a impus cu 2-1 la Manchester, după ce în tur câștigase pe Anfield cu 3-0. Trupa lui Guardiola a deschis golul încă din minutul 2, prin Gabriel Jesus, dar n-a fost în stare de mai mult. Totul s-a rupt pentru City în minutul 45, când Sane a marcat, dar golul a fost anulat eronat pentru ofsaid. Imediat după fluierul final al primei reprize Guardiola a protestat și a fost trimis în tribune pentru repriza secundă, una în care Liverpool a marcat de două ori, prin Salah și Firmino.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie