Năstase: Urmează un nou început
Politic 10 decembrie 2018, 20:58 | 2221

Liderii viitorului bloc electoral ACUM își continuă activitățile. Într-un interviu pentru portalul Oficial, președintele Platformei Demnitate și Adevăr a abordat mai multe subiecte de actualitate, fiind încrezător că 24 februarie 2019 va reprezenta un nou început pentru Republica Moldova. Iar președinta Partidului Acțiune și Solidaritate a discutat cu locuitorii din Comrat și Ceadâr-Lunga.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr a precizat că obiectivul său personal, și al colegilor săi, nu este oligarhul Vladimir Plahotniuc, ci recuperarea Republici Moldova de sub stăpânirea acestuia din urmă și redarea libertății oamenilor. Doar că în această situație este absolut firesc să le explici oamenilor, care este cauza principală a suferinței lor, a subliniat Andrei Năstase. Anterior, șeful PD Vladimir Plahotniuc a respins învinuirile că ar acționa împotriva statului. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr a fost solicitat să explice cum se face că cei mai activi pe filiera externă în ultima perioadă sunt el şi șeful statului.

Anterior, Igor Dodon a negat că ar neglija interesul țării. La finalul interviului, președintele Platformei Demnitate și Adevăr a fost întrebat despre alegerile din 24 februarie.

Tot în acest weekend, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu a avut întâlniri cu cetățenii din țară.

Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate, și exponenți importanți ai societății civile au anunțat crearea viitorului bloc electoral ACUM la începutul lunii noiembrie, mergând împreună la parlamentare.

Opinia ta contează. Comentează!