Cum se pupă vinurile cu mâncarea tradițională?
Suntem o țară agrară dar nu avem, deocamdată, cultul de a servi și combina vinurile. Per general, știm că un vin alb se combină gustos cu peștele, iar cărnurile merg cu vinul roșu. Orice gurmand din arealul românesc, ar trebui însă, întâi de toate să cunoască cum se asociază vinurile autohtone cu bucătăria noastră, tradițională.
Violeta Vidrașcu reporter Deșteptarea
Invitată
Daniela Jitaru degustator autorizat de vinuri
Opinia ta contează. Comentează!
Citește neapărat
Vezi toateNoi exerciții militare în Transnistria
Politic
24 aprilie, 20:15
Balan, sub lupa inspecției judiciare
Justiţie
24 aprilie, 20:14
Procurorii și SIS au descins la MAE
Justiţie
24 aprilie, 20:13
Drepturile omului rămân încălcate
Social
24 aprilie, 20:12
Guțul va compărea pe banca acuzaților
Justiţie
24 aprilie, 19:57