Pompieri fără apă
Social 30 aprilie 2018, 14:16 | 1866

Un depozit cu fân și paie din satul Pârjolteni, raionul Călărași, a fost mistuit de flăcări, sub ochii pompierilor, care nu aveau apă. Intervenția a fost zădărnicită de o defecțiune tehnică. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, dar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a inițiat o anchetă de serviciu.

Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare de către o locuitoare a satului. Potrivit acesteia, incendiul a izbucnit în jurul orei 6.00. Alertați, pompierii au venit la fața locului, doar că fără apă.

Problema tehnică a fost înlăturată, dar deja era târziu. Depozitul a ars repede, ca o torță.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, primul echipaj al pompierilor a ajuns la fața locului la ora 6 și 47 de minute.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pompierii au reușit să salveze un alt imobil, cu suprafața de 30 metri pătrați aflat în apropiere, întrucât flacăra risca să se răspândească. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite. Până pe 4 mai, meteorologii au emis cod galben de incendii pentru aproape întreaga republică.

Opinia ta contează. Comentează!