Image-Description
Panoul instalat în Chișinău de către diaspora din Londra a fost demontat; „Dreptul la exprimare liberă este grav încălcat”
Social 2 august 2018, 16:03 | 4758

UPDATE 14:50 // Panoul instalat ieri în Chișinău de către diaspora din Londra a fost demontat.

Panoul instalat ieri în Chișinău de către diaspora din Londra va fi demontat. Asta după ce autoritățile au dat ordin ca bannerul să fie scos. „Dreptul la exprimare liberă este grav încălcat în Republica Moldova”, afirmă reprezentanții Celulei de criză din Marea Britanie - FreeMoldova.

„În mai puțin de 24 de ore, autoritățile au venit cu o replică la panoul nostru instalat ieri pe strada Ismail din Chișinău și anume au amenințat compania care ne-a ajutat să-l instalăm și au dat ordin să fie scos imediat. Mișcarea FreeMoldova consideră că astfel dreptul la exprimare liberă este grav încălcat în R. Moldova”, susțin membrii FreeMoldova.

„Slujesc țării și poporului, nu dictatorului” - este mesajul care se conține pe un panou stradal din Chișinău, prin care Diaspora din Londra încearcă să sensibilizeze polițiștii din Republica Moldova, astfel ca aceștia să treacă de partea poporului.

„Bannerul nostru este un protest față de actuala guvernare și față de toate instituțiile statului capturate de sistem. Este o scrisoare deschisă a Diasporei către Moldova de a nu ceda presiunilor murdare ale puterii și a lupta până la capăt”, au declarat ieri reprezentanții Celulei de criză din Marea Britanie - FreeMoldova după ce au instalat panoul.

Opinia ta contează. Comentează!