Chironda și-a depus actele
Politic 13 septembrie 2019, 17:47 | 1209

Activistul civic și consilierul municipal Victor Chironda și-a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. În echipa acestuia a fost inclus activistul Sergiu Tofilat, care anul trecut a râvnit și el la fotoliul de primar al capitalei. Iar candidatul PSRM Ion Ceban a semnat un angajament public, pe care promite să-l respecte în campania electorală.

Activistul civic și consilierul municipal Victor Chironda va candida din partea Mișcării „Forța nouă” însă va avea statut de neafiliat politic. Iar candidatul socialiștilor, Ion Ceban, a semnat astăzi un angajament public, în care promite chișinăuienilor, printre altele, că în timpul campaniei sale electorale nu va aborda problemele legate de geopolitică, limbă și istorie, care nu au tangențe directe cu administrarea municipiului.

De asemenea, Ion Ceban s-a angajat să blocheze alocarea terenurilor pentru construcții în lipsa planului urbanistic general al municipiului Chișinău. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie