Jurnalul Sportiv, 22 Noiembrie
Sport 22 noiembrie 2022, 20:34 | 551

Anglia este naționala cu cel mai valoros lot de la Cupa Mondială 2022, iar internaţionalul Jude Bellingham se află în fruntea unei liste cu peste 800 de jucători, arată un studiu realizat de grupul elveţian de cercetare CIES Football Observator.

Anglia a făcut spectacol cu Iran, scor 6-2, în primul meci al celor două formații la Cupa Mondială din Qatar iar suporterii au avut o sărbătoare pe măsură. Cei care nu au mers pe stadion să-i încurajeze pe elevii lui Gareth Southgate și-au dat întâlnire și au făcut o atmosferă de senzație pe străzile din Anglia.

Iran a făcut 6 schimbări în meciul cu Anglia de la Cupa Mondială! Partida a început cu incident grav, petrecut în careul Iranului. Portarul Ali Beiranvand s-a ciocnit frontal cu un coechipier, lovindu-se serios la cap. Deși vizibil comoționat, goalkeeper-ul a continuat pe teren până în minutul 20, când a fost înlocuit cu Hossein Hosseini.

David Beckham este ambasador al Cupei Mondiale din Qatar și pentru rolul pe care îl joacă va primi suma de 150 de milioane de lire sterline în 10 ani, scrie presa din Anglia. David Beckham a fost aspru criticat de către cei care spun că vedetele au acceptat sume mari de bani din partea unui regim opresiv.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie