Motociclist mort în urma unui accident
Social 19 iulie 2018, 17:17 | 975

Două accidente deosebit de grave s-au produs într-o singură zi în regiunea transnistreană. În primul caz, un tânăr motociclist a murit după ce s-a lovit de două mașini, iar în alt caz, o femeie în etate a fost izbită pe o trecere de pietoni. Totodată, un taximetrist a fost amenințat și jefuit de trei indivizi cu antecedente penale. Mai multe informații aflați în cele ce urmează.

Un tânăr de 27 de ani, care conducea o motocicletă, s-a izbit de un autoturism care îi venea în întâmpinare. Impactul a fost atât de puternic, încât motociclistul a fost aruncat apoi într-o altă mașină, care era în spate. Tânărul a murit pe loc. Tragedia s-a produs marți seara într-un sat din raionul Slobozia. Cei doi șoferi, de 62 și 32 de ani, nu au avut de suferit. Anchetatorii urmează să stabilească dacă se fac vinovați de acest accident.

O altă nenorocire a avut loc pe o trecere de pietoni din oraşul Tighina (Bender). O femeie de 88 de ani, care traversa drumul pe „zebră”, la o intersecție, a fost lovită de un șofer în vârstă de 70 de ani. Victima a fost dusă la spital și internată în Secția reanimare cu multiple fracturi.

Iar un taximetrist de 37 de ani a fost atacat și jefuit de trei clienți de-ai săi, în același oraș. La sfârșitul călătoriei, aceștia au coborât din taxi fără a-i plăti șoferului. Mai mult, ei ai scos un pistol pneumatic, l-au amenințat și i-au luat toți banii, iar apoi s-au făcut nevăzuți. În scurt timp, cei trei suspecți au fost prinși de un echipaj care patrula pe străzi. Înainte de a fi reținuți, ei au aruncat pistolul și banii furați în curtea unui bloc. Ulterior, anchetatorii au constatat că bărbații, care au 34, 40 și 41 de ani, sunt cu antecedente penale, iar acum li s-a deschis un nou dosar penal.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie