Potrivit poliției, cei doi au consumat băuturi spirtoase, iar apoi s-au luat la ceartă. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a deschis fereastra de la bucătărie și s-a aruncat în gol. La fața locului a fost chemată ambulanța, care a transportat victima la Spitalul de Urgență. Medicii au încercat să-l scape pe om cu viață, dar nu au reușit.

Tragedie și în satul Musteața, raionul Fălești. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de către tatăl său. Bănuitul de 60 de ani, care era în stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu soția, iar fiul acestora a intervenit pentru a calma spiritele. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la 15 ani de pușcărie.

O altă crimă a avut loc în orașul Bălți. Un bărbat de 39 de ani și-a lovit amicul de pahar cu un cuțit, în urma unui conflict. Victima, în vârstă de 60 de ani, a murit. Bănuitul, care nu este la prima abatere, riscă acum ani grei de pușcărie.

Iar o femeie în vârstă de 37 de ani din orașul Strășeni a ajuns la Spital, după ce a fost rănită cu un cuțit de nora sa, de 25 de ani. Totul s-a întâmplat la beție. Potrivit poliției, femeile se aflau la masă împreună cu alți membri ai familiei, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Tânăra a luat un cuțit de pe masă și a dat cu el în soacră.