Îndulciți de Șor înainte de alegeri
Politic 20 noiembrie 2018, 23:05 | 1816

Ilan Șor folosește la greu o veche formulă pentru înduioșarea alegătorilor - dulciuri la pachet. El încearcă să corupă bătrânii, cu votul cărora să ajungă în parlament, ne anunță o tânără din Șoldănești. Bunica acesteia, în vârstă de 82 de ani, a și primit o pungă cu bomboane, și un mesaj de felicitare, semnat de Șor. Comisia Electorală Centrală afirmă că ar putea examina situația, doar dacă dulciurile se regăsesc în raportul financiar al partidului.

Bătrâna s-ar fi arătat bucuroasă de cadou, dar nu și nepoții acesteia...

Într-un mesaj către toți clienții rețelei de magazine sociale, tânăra din Șoldănești le sugerează oamenilor să nu se lase ademeniți de promisiuni electorale.

Unii experți vorbesc de o corupere clară a cetățenilor.

Solicitați pentru o replică, reprezentanții Partidului Șor ne-au declarat că toți deținătorii de carduri sociale sunt felicitați cu ocazia zilei de naștere. În context, șefa Serviciului de presă al Comisiei Electorale Centrale, Rodica Sârbu, afirmă că instituția nu are competențe de a monitoriza activitatea actuală a Partidului Șor. Dacă ar exista o plângere, Comisia va putea examina dacă pungile cu dulciuri se regăsesc în raportul financiar al partidului respectiv, a conchis reprezentantul CEC.

Opinia ta contează. Comentează!