Năstase: Capitala trebuie modernizată
Politic 15 martie 2018, 19:55 | 1577

Formațiunile proeuropene ar face bine să propună un candidat comun pentru alegerile locale, pentru a câștiga în fața actualei guvernări. În acest sens, Platforma Demnitate și Adevăr are voința și capacitatea de a transforma Chişinăul într-un oraş în care să vrei să trăieşti. Aceste declarații au fost făcute de către liderul formațiunii, Andrei Năstase, la „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

Potrivit politicianului, echipa sa cunoaște care este situația din Primăria Chișinău și lucrează la un program pentru modernizarea acesteia. Andrei Năstase susține că este gata, împreună cu echipa sa, să transforme Chișinăul într-un adevărat centru de afaceri.

O altă problemă este cea a parcărilor, susţine candidatul Platformei DA pentru alegerile din 20 mai. Andrei Năstase mai spune că aceste alegeri trebuie privite într-un cadru mai larg, care include localele, parlamentarele și prezidențialele. În opinia lui Năstase, nu va fi bine dacă formațiunile proeuropene vor propune fiecare câte un candidat pentru locale.

Anterior, Silvia Radu și reprezentanții PD au negat că ar avea un parteneriat, la fel cum a fost respinsă și afirmația despre o colaborare dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon.

Opinia ta contează. Comentează!