Urale pentru Halep, huiduieli pentru Firea
Externe 12 iunie 2018, 14:15 | 2458

Moment penibil pentru primarul Bucureștiului. Gabriela Firea a fost huiduită la unison de zeci de mii de români, prezenți la ceremonia de pe Arena Naţională. Evenimentul era dedicat marei campioane Simona Halep, care și-a prezentat trofeul câștigat sâmbătă, la Roland Garros, fiind aplaudată îndelung de către fani.

În jur de 20 de mii de oameni s-au adunat la Arena Naţională pentru a o întâmpina pe Simona Halep. Când pe scenă și-a făcut apariția Gabriela Firea, mulţimea a schimbat însă brusc uralele în huiduieli copioase.

Vizibil deranjată, Gabriela Firea s-a grăbit să o felicite pe tennismană pentru victoria de la Roland Garros și i-a oferit cheia Municipiului Bucureşti.

Ulterior, Gabriela Firea a fost nevoită să părăsească scena, tot în huiduielile intense ale publicului.

Firea a reacţionat mai târziu pe Facebook, afirmând că grupările civice aliate miliardarului George Soros au conspirat pentru a compromite evenimentul. Între timp, mulțimea a continuat să-i ofere aplauze Simonei Halep.

Simona Halep s-a declarat impresionată de fanii prezenţi la eveniment, precizând că este mândră că este româncă.

În urma succesului de la Paris, Simona Halep a devenit prima jucătoare din România din ultimele decenii, care câştigă un titlu de Grand Slam.

Opinia ta contează. Comentează!