Năstase, apel către aleșii din suburbii
Politic 9 mai 2018, 17:15 | 3229

Concurentul electoral Andrei Năstase a lansat un apel către primarii și consilierii locali din raza municipiului Chișinău, pe care îi îndeamnă să nu cadă pradă guvernării corupte. Potrivit lui Năstase, el știe că regimul îi presează, dar în același timp îi îndeamnă să nu se implice în acțiunile urâte, menite să-l oprească să câștige scrutinul din 20 mai. Mesajul a fost postat pe Facebook.

Candidatul comun al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal-Democrat din Moldova afirmă că mulți dintre primarii cumsecade și profesioniști sunt supuși în ultimii ani unor hărțuieli și intimidări fără precedent, unii fiind nevoiți să accepte formal și statistic să treacă la Partidul Democrat.

Andrei Năstase screi că împreună cu echipa sa și cu sprijinul populației va face front comun față de atacurile raider asupra localităților municipiului, va informa partenerii de dezvoltare și este încrezător că la toamnă actualul regim poate fi înlăturat. În acest context, are un apel către aleșii locali.

Opinia ta contează. Comentează!