Plecată în orașul îngerilor

Acum câteva săptămâni am discutat în direct fostul coleg Traian Stoianov, care este stabilit în Germania. Cred că devine o tradiție să adunăm în această emisiune colegi care s-au stabilit departe de Republica Moldova. Pe Ana Mardare ați cunoscut-o în cadrul emisiunii Deșteptarea, era cea care vă spunea noutățile din lumea modei, dar și a filmului. În continuare aflăm mai multe despre ea. Ana Mardare a început să activeze la Jurnal TV în calitate de reporter la începutul anului 2012, iar la finalul aceluiași an, a lansat rubrica „Cinemateca Jurnal TV”, de unde telespectatorii aflau cele mai interesante detalii despre filmele difuzate, dar și picanterii din viaţa vedetelor.

A fost o perioadă fructuoasă în viața Anei în care a informat publicul Jurnal TV cu noutăți și secrete din lumea filmelor, dar și din cea a modei.

Pe cont propriu şi într-un alt colț al lumii, Ana a încercat să se integreze și să muncească mult pentru a se pune pe picioare. Nu a uitat nici o secundă de pasiunile de acasă și ori de câte ori avea ocazia picta și crea o mulțime de lucruri speciale.

Deși inițial a luat decizia de a pleca pentru câteva luni, acestea s-au transformat în 4 ani plini de dor și amintiri. Iar atunci când a pășit pe aeroportul din Chișinău, emoțiile au copleșit-o nu doar pe ea.

Opinia ta contează. Comentează!