Maia Sandu: Să oprim dictatorul
Politic 28 iunie 2018, 19:53 | 13009

"Putem să speriem guvernarea ieșind în stradă într-un număr foarte mare, iar toți cei care nu își doresc ca în următoarele decenii deciziile în stat să fie luate de către Vladimir Plahotniuc sunt așteptați la protestul ce va avea loc duminică, la ora 14:00 în Piața Marii Adunări Naționale". Sunt declarațiile președintei Partidului Acțiune și Solidaritate, făcute la un post privat de televiziune. Vedeți mai multe în cele ce urmează.

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate a fost solicitată să comenteze afirmațiile, potrivit cărora ”protestele ar fi prea cuminți”.

În același timp, Maia Sandu i-a îndemnat pe cetățeni să se alăture unei manifestații pașnice ce se va desfășura vineri la sediul Comisiei Electorale Centrale, acolo unde se va lua act de decizia Curții Supreme de Justiție privind alegerile din Chișinău.

Șeful PD, Vladimir Plahotniuc, nu ne-a răspuns la telefon pentru comentarii. Miercuri, liderii forțelor proeuropene și antioligarhice Maia Sandu și Andrei Năstase, dar și exponenți ai societății civile, au anunțat despre crearea unei mișcări de rezistență națională, făcând apel ca oamenii să creeze celule de rezistență în toate localitățile.

Opinia ta contează. Comentează!