Aqua Parc grandios, deschis la Botoșani

La Botoșani s-a deschis cel mai mare parc de distracție din zona Moldovei. Acesta are o întindere de 50 de hectare și cuprinde tot genul de activități care te provoacă să faci sport, care te binedispun și care, într-un final te relaxează. E rezultatul unei investiții de aproape 20 de milioane de euro, o parte făcută de primăria Botoșani, iar o altă parte venită din granturi europene.

O idee răsărită acum aproape 10 ani, a fost în sfârșit materializată și transformată în realitate. Aqua Parcul Cornișa, lansat zilele trecute în inima județului Botoșani, este de-a dreptul unic în țară datorită suprafeței pe care se întinde, dar și oportunităților pe care le oferă.

Pe lângă terenurile de sport, patinoar, piscină internă și externă, sală de fitness, saune și bazin contracurent, a fost amenajat și un râu de rafting.

Și asta nu e tot. Grandoare îi oferă și amfiteatrul cu 500 de locuri, amenajat în aer liber, destinat pentru numeroase activități, spectacole, concerte, piese de teatru pentru copii, sau caravane cinematografice.

Lansarea parcului s-a făcut cu mare fast, iar petrecere a durat 3 zile și 3 nopți.

Lucrările la amenajarea parcului au durat 6 ani şi s-au cheltuit peste 18 milioane de euro din finanţare europeană dar şi fonduri ale Primăriei Municipiului Botoşani.

Opinia ta contează. Comentează!