A murit electrocutat
Social 22 februarie 2019, 20:19 | 1110

Un bărbat de 32 de ani din satul Pârlița, raionul Ungheni, a murit electrocutat, iar o femeie de 51 de ani din Bălți și-a pierdut viața la locul de muncă, după ce a căzut de pe o macara. Ambele tragedii s-au produs ieri. Informații suplimentare aflați din următorul grupaj de știri.

Bărbatul din satul Pârlița, raionul Ungheni, instala, joi dimineață, o pompă electrică în gospodăria sa când a fost electrocutat. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție din Ungheni, Cristina Vicol, el a decedat până la venirea ambulanței. Tânărul era căsătorit și avea trei copii.

Tot joi, o femeie de 51 de ani din Bălți a murit după ce a căzut de pe o macara. Potrivit poliției, tragedia s-a întâmplat la locul de muncă al victimei. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic din Bălți, dar nu a mai putut fi salvată. În ce condiții s-a produs accidentul de muncă se va stabili în urma unei anchete.

Iar un bărbat de 36 de ani din Chișinău a fost reținut de polițiști după ce a atacat un bătrân de 83 de ani și i-a furat o geantă în care se afla un telefon mobil și 160 de lei. El a fost surprins de camerele video instalate în preajmă. Incidentul a avut loc pe 15 februarie, pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit polițiștilor, individul și-ar fi recunoscut vina. Totodată, s-a stabilit că el a mai comis infracțiuni similare. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la șapte ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!