Alexandru Pânzari, la Procuratură
Social 23 iulie 2019, 22:13 | 2030

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, afirma ca procurorul general interimar, Igor Popa, pune la cale „o crima odioasa”. Nastase a anuntat ca Igor Popa l-a chemat astazi la procuratura pe fostul sef al Inspectoratului General de Politie Alexandru Panzari. In replica, Panzari a declarat pentru Jurnal TV ca a depus explicatii cu privire la uzurparea puterii in stat.

Într-o postare video pe Facebook, ministrul de Interne, Andrei Năstase, anunță că la Procuratură a avut loc o întrevedere dintre doi torționari - Igor Popa și Alexandru Pânzari.

Potrivit lui Năstase, un grup de procurori a elaborat un raport pe faptul uzurpării puterii în stat și l-a prezentat lui Igor Popa, pentru a lua o decizie, dar fără rezultat, deocamdată.

Procurorul general interimar, Igor Popa, nu a comentat, deocamdată, declarațiile ministrului de Interne. La Procuratură am reușit să vorbim doar cu fostul șef al Inspectoratului General de Poliție Alexandru Pânzari.

În luna iunie curent, ministrul de Interne, Andrei Năstase, a depus un denunț la Procuratura Generală, prin care a cerut suspendarea provizorie din funcţie a judecătorilor Curții Constituționale, care ulterior și-au dat demisia in corpore. Năstase a cerut și ridicarea imunităţii parlamentare a lui Vladimir Plahotniuc și tragerea lui la răspundere. Tot în iunie, Parlamentul a constatat uzurparea puterii în stat de către fosta guvernare condusă de Partidul Democrat. 

Opinia ta contează. Comentează!