Mormane de zăpadă pe trotuare
Social 21 martie 2018, 19:28 | 9374

Doar soarele va topi zăpada necurățată din Chișinău. Munți de omăt murdar continuă să zacă pe marginea drumurilor, iar pietonii spun că trebuie să fii un sportiv de performanță ca să poți ajunge în transportul public fără a te murdări sau uda la picioare.

Locuitorii capitalei sunt nemulțumiți și de zăpada care nu a fost evacuată din curțile blocurilor. Primăria anunță însă că muncitorii și utilajele au intervenit și azi la curățarea omătului din oraș. Situația nu este mai bună în curțile blocurilor. Ieșitul la plimbare cu căruciorul este o provocare pentru mame.

Primăria capitalei informează însă că, pe parcursul zilei de astăzi, aproximativ 500 de muncitori au curățat stațiile de așteptare a transportului public și trecerile pietonale. De asemenea, la deszăpezirea străzilor secundare, trotuarelor şi intrărilor în curţile blocurilor s-ar fi intervenit cu 40 de utilaje. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, mâine este ultima zi de cod galben de schimbare bruscă a vremii, emis pentru întreaga republică. Temperaturile vor crește treptat începând de sâmbătă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie