Impact violent la intrarea în capitală
Social 27 noiembrie 2018, 20:07 | 878

Impact violent, pe o stradă din Chișinău. Un camion condus de un bărbat de 59 de ani a lovit un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani. Accidentul s-a produs în această dimineață, pe strada Muncești.

Potrivit poliției, cele două unități de transport se îndreptau spre Chișinău, iar din neatenția unuia dintre șoferi, s-au ciocnit lateral. În consecință, autoturismul a fost proiectat în copacii de pe marginea drumului. Din fericire, ambii șoferi au scăpat nevătămați, dar mașinile vor avea nevoie de reparație. Vinovatul de accident se va alege cu șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Iar alte șase persoane cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, originare din Bălți și Fălești au fost reținute pentru 30 de zile, fiind bănuite de comercializarea substanțelor narcotice. Trei dintre aceștia erau șoferi ai transportului public din Bălți. În urma mai multor percheziții, polițiștii au depistat asupra lor aproximativ două kilograme de marijuană, substanțe narcotice de tip SPICE, diferite pastile, seringi cu opium, dar și telefoane mobile.

Dacă drogurile ar fi fost vândute, suspecții ar fi câștigat aproximativ 300 de mii de lei. Cei șase ar putea să-și petreacă următorii 15 ani după gratii.

Până la zece ani de pușcărie riscă alți patru bărbați. Ei au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind bănuiți de contrabandă. Potrivit procurorilor, indivizii cumpărau produse de la o piață din Ucraina și le aduceau în Republica Moldova cu o barcă. La domiciliile acestora au fost depistate loturi de marfă în valoare de un milion 500 de mii de lei. În schemă ar mai fi implicate și alte persoane, care sunt date în căutare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie