„La cârciuma de la drum”, un nou sezon
Social 22 noiembrie 2022, 20:14 | 2780

Echipa de producție a filmului muzical „La cârciuma de la drum”, sezonul III, muncește cu abnegație pentru ca telespectatorii Jurnal TV să aibă parte de cel mai tare show în noaptea de Revelion. Cu scenariul lui Anatol Durbală, filmările se fac într-un loc amenajat în stil național. Producătorii promit un muzical inedit.

Actorii și întreaga echipă de producție au un scop bine determinat - telespectatorii Jurnal TV merită să vadă un produs original în noaptea dintre ani, cu muzică bună și umor de calitate. În acest sezon al „Cârciumii de la Drum”, rolul Gherghinei este jucat de Diana Decuseară Onica.

DIANA DECUSEARĂ ONICA, actriță: "Trebuie să știe telespectatorul că eu anul asta mă mărit, așa a decis scenaristul Anatol Durbală și responsabilitatea e mult mai mare, că mă așteaptă o nuntă. Mă onorează faptul că voi fi pe platoul de filmare alături de Mioara Velicu, alături de alți artiști mari pentru mine e o bucurie, o onoare. Se lucrează cu plăcere, cu entuziasm, toată lumea e curioasă, fraze arhaice, bine construite, scenariul are o legătură delicată."

La realizarea show-ului de Revelion sunt implicați actori și interpreți consacrați, și vedetele Jurnal TV.

LEANCA GRIȚCAN, producător Jurnal TV: "Vor fi mai multe locații, vom avea artiști noi, inclusiv din România TAIE Este mult de muncit, suntem în proces. Sunt multe emoții, nopți nedormite, dar credem că va fi un show cum nu ați mai văzut."

Este o premieră pentru mine participarea la acest film muzical și mă bucur că fac parte din el, așa cum este un produs foarte apreciat de telespectatorii Jurnal TV. Da, este neobișnuit pentru noi știriștii să avem parte de asemenea experiențe, însă, în același timp, ne adaptăm diferitor situații și sunt entuziasmată de cum vor decurge filmările.

IANCU NICĂ, regizor: "Pregătirile sunt în toi. Pregătim o scenă frumoasă de șezătoare, să fie cât mai autentică, cu muzică bună, veselie și niște scene foarte intrigante."

NICOLETA ADAM, prezentatoare Jurnal TV: "Sunt deja la a doua experiență, fiind un al doilea sezon al Cârciumii de la Drum Sunt duduca Mărioara și în acest an o să îl cuceresc pe Gheorghiță, care este Gabi Marcu, sper să îmi reușească."

Rămâneți alături de Jurnal TV și în noaptea dintre ani și în fiecare zi.

Opinia ta contează. Comentează!