Bătăi la Inspectortul de Poliție
Social 7 martie 2018, 16:22 | 27682

Doi tineri din orașul Șoldănești afirmă că au fost bătuți până la sânge de către polițiști, după ce au fost reținuți într-un club de noapte. Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției au însă o altă versiune a celor întâmplate.

Într-un comunicat, aceștia ne spun că, de fapt, ei au fost bruscați de către cei doi reținuți, unul încercând chiar să sustragă pistolul din dotare. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Poliția a fost alertată de către un necunoscut, care anunța despre o bătaie în clubul de noapte din oraș. Potrivit unuia dintre cei doi implicați în conflict, primii au sărit la bătaie polițiștii. Alexandru spune că el și prietenul lui au fost puși la pământ, bătuți și lăsați să zacă în sânge.

Tânărul a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție și spune că nu va ceda până nu-și va face dreptate. Contactat de noi, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Șoldănești ne-a spus că se va documenta și va reveni cu amănunte. Deocamdată, avem la dispoziție doar un comunicat al Inspectoratului General de Poliție, în care se arată că cei doi tineri, de 25 și, respectiv, 24 de ani au bruscat și amenințat polițiștii, iar pentru aceasta au fost escortați din clubul de noapte la Inspectoratul de Poliție Șoldănești.

Acolo, Alexandru Paraschiv l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre polițiști, iar ulterior a încercat să-i ia arma. Inspectorii l-au imobilizat aplicând forța fizică. Paraschiv a căzut pe podea și s-a lovit la cap. A fost inițiat un dosar penal, se precizează în comunicat.

Opinia ta contează. Comentează!