Dădacă pusă sub acuzare
Externe 11 iunie 2018, 19:35 | 3933

Dădaca de 23 de ani, originară din Ucraina, care ar fi provocat moartea fetiței unui cuplu de moldoveni aflați în Israel, a fost pusă oficial sub învinuire pentru omor. Autoritățile israeliene o acuză și de comportament abuziv față de alți micuți din grădinița respectivă. Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.

Angajata unei grădinițe din orașul Petah Tikva a fost pusă oficial sub acuzare că, luna trecută, ar fi ucis cu bestialitate o fetiță de un an și două luni. Tânăra, care este și ea mamă a doi copii, ar fi aruncat-o pe micuță pe o saltea din camera de joacă. Mai apoi, ar fi acoperit-o cu o plapumă și ar fi stat pe ea timp de câteva minute, în timp ce naviga pe telefonul mobil.

Totodată, dădaca, originară din Ucraina, care activa în acea grădiniță din 2016, și avea grijă de copii cu vârste între un an și trei ani, a fost acuzată de alte opt cazuri de violență față de micuți. Potrivit autorităților israeliene, bătaia de joc față de copii ar fi fost pentru ea un obicei.

Potrivit presei locale, părinții micuței, originari din Republica Moldova, se aflau la muncă în Israel de doi ani. Ei le-au declarat jurnaliștilor că nu-și mai doresc să locuiască în această țară și că vor reveni acasă după ce vor obține dreptate în cazul copilei lor.

Opinia ta contează. Comentează!